Samsung Galaxy Note 8 getoond

Samsung Galaxy Note 8 afbeelding

Samsung Galaxy Note 8 afbeelding

Je zou kunnen denken dat dit de Samsung Galaxy S8 is, maar daarvoor is de rand aan de bovenkant te dun. Uit de doos draait de Note 8 op Android 7.1 Nougat en Samsung zal ongetwijfeld enkele nieuwe functies hebben toegevoegd om het toestel te differentiëren van de Galaxy S8-serie. Het toestel is voorzien van een stijlvolle metalen behuizing, fraai 5,5 inch beeldscherm en een bovengemiddeld grote accu. Echter, het is de bijgevoegde afbeelding die stof doet opwaaien.

Samsung is van plan zijn de Galaxy Note 8 te lanceren tijdens een speciaal evenement in NY. De Note FE, zoals het toestel heet, is niet in Nederland verkrijgbaar. Een woordvoerder van Samsung bevestigt tegenover The Investor de maand augustus, maar noemde daarbij geen specifieke datum. De Samsung Galaxy J7 (2017) heeft een flinke accucapaciteit van 3600 mAh, een 13 megapixel camera achter en een 13 megapixel front-camera. Ook dit scherm zou verlengd zijn met een beeldverhouding van 18,5:9. Tot die tijd zullen er zeker nog meer afbeeldingen en specificaties van het vermoedelijke Galaxy Note 8 opduiken.

Supermarket Giants Phase Out Single-Use Plastic Bags
The move was announced on Friday, and is part of the group's ecological drive. Coles will continue to provide a range of reusable bags at different prices.

Het gerucht is nog niet bevestigd, maar de Note 8 zou uitgerust zijn met een dubbele camera.

Verraden deze accessoires het uiterlijk van de Samsung Galaxy Note 8?

Recommended News

We are pleased to provide this opportunity to share information, experiences and observations about what's in the news.
Some of the comments may be reprinted elsewhere in the site or in the newspaper.
Thank you for taking the time to offer your thoughts.